Alles wat je moet weten over Head Shops

Comments Off on Alles wat je moet weten over Head Shops

Head shops zijn winkels die rookparafernalia verkopen, waaronder pijpen, waterpijpen en vloei. Head shops verschenen voor het eerst in de jaren 1960 als een manier om het verbod op natuurlijke substanties en soortgelijke producten te ondermijnen. Vandaag de dag zijn headshops nog steeds een populaire bestemming voor rokers van alle soorten. Hier is alles wat je moet weten over deze unieke winkels.

Een korte geschiedenis van headshops

Headshops werden voor het eerst populair in de Verenigde Staten in de jaren 1960. Deze vroege head shops waren vaak niet veel meer dan een soort ‘hole-in-the-wall’ plekken waar parafernalia werden verkocht, waaronder pijpen en waterpijpen. Veel van deze vroege headshops werden opgericht door mensen die tegen het verbod op natuurlijke substanties waren.

Toen de natuurlijke substanties in de jaren 2010 meer mainstream werd, begonnen headshops een grotere verscheidenheid aan producten te verkopen, waaronder CBD-producten, t-shirts en zelfs woonartikelen. Hoewel de meeste headshops nog steeds traditionele rookparafernalia verkopen, kun je tegenwoordig in een headshop zo ongeveer alles vinden 

Wat je in een headshop kunt vinden

Tegenwoordig verkopen headshops een grote verscheidenheid aan rookbenodigdheden en accessoires. Hieronder vallen pijpen in alle soorten en maten, waterpijpen, vloei, vape-pennen en nog veel meer. Naast de traditionele rookbenodigdheden verkopen veel headshops ook CBD-producten zoals tincturen en gummies. Je kunt in moderne headshops zelfs enkele niet-rookgerelateerde artikelen vinden, zoals T-shirts en huisdecoratie-artikelen 

Ontdek het assortiment online! 

Headshops en smartshops zijn unieke detailhandelszaken die al tientallen jaren bestaan. Deze winkels verkopen alles wat je maar nodig kunt hebben om te roken, van pijpen en waterpijpen tot vloei en vape-pennen. In veel moderne headshops kun je zelfs enkele niet-rookgerelateerde artikelen vinden. Of je nu al lang rookt of net begonnen bent, ga de volgende keer dat je wat rookbenodigdheden nodig hebt zeker eens langs bij je plaatselijke headshop. Daarnaast kun je online ook allerlei artikelen vinden. Neem eens een kijkje op de website van 24 high en ontdek het assortiment!

December 9, 2022 |

Comments are closed.

Vantage Theme – Powered by WordPress.
Skip to toolbar